Dubrovnik apartman, Dubrovnik apartmanok, Kiadó ház Dubrovnik, Apartman árak, apartman Dubrovnik


Dubrovnik apartmanok

Házak, magánszállások, szobák, kempingek Dubrovnik városában és környékén.

Horvátországban a magánszállások nagyon népszerűek. Apartmanokat, akár csak szobákat, stúdió apartmanokat, nyaralókat is kiadnak horvát szomszédaink, mely egyre népszerűbb szálláslehetőségnek számít, pláne ha ár-érték arányban is megvizsgáljuk.

Dubrovnik apartman árak

Keressen és foglaljon Dubrovnik kiadó házai, apartmanjai közül. Melyik Dubrovnik apartman foglalt vagy szabad a leírás oldalon lévő linkre kattintva megtalálhatók.

Aki nem hotelbe vagy szállodába kívánkozik és a wellness részleget részesíti előnyben, hanem a tengerparton fogja tölteni nyaralása nagy részét esetleg megszakítva egy-egy városnézéssel, nekik bátran ajánlható apartman vagy magánszállás. A több fotót mutató szállásoknál a fotók alapján eldönthető, hogy a kívánt/elvárt szintnek megfelelő-e lesz-e a szállás. Amennyiben nem vagyunk biztosak válasszunk másikat vagy érdeklődjünk a szállásadónál!Apartmanok Dubrovnikban. Különféle árfekvésű apartmanok, magánszállások, kiadó házak Dubrovnik központjában, tergerparton és a város szélén.
Az apartmanok adatlap oldalon a képek segítik a kiválasztást. Egy adott apartman esetén a több fotó jobban megmutatja az apartman részleteit, az apartman igényességét. A térképek is segítik a döntést. Látható a tengerparttól való távolság vagy éppen a városközpont közelsége/távolsága is döntő lehet. Dubrovnik apartman árak egy éjszakára vetítve tág skálán mozognak. Amennyiben megadja a kívánt érkezés és távozás időpontját egy adott apartman adatlapján, akkor pontos foglaltsági adatokat és apartman árakat kaphat a nyaralás időtartamára vonatkozólag.
Amennyiben egy apartman megfelelő szálláslehetőség az Önök horvátországi nyaralásához, az oldalon az online foglalást is egyszerűen lebonyolíthatja.

Tekintse meg a Dubrovnik apartman kínálatot:

Apartmanok KLAM 22715 Dubrovnik
Apartmanok apartmanházban, strandtól 1km-re
Apartman Marina I 6255 Dubrovnik
Apartman saját bejárattal apartmanházban, 700 méterre a strandtól (kavicsos strand).

Apartman Marina II 6253 Dubrovnik
Dubrovnik, apartman saját bejárattal családi házban 800m strandtól (homokos tengerpart, kavicsos tengerpart, kavicsos strand).
Apartman Libertas 22373 Dubrovnik
Apartman saját bejárattal különálló emeleten családi házban Dubrovnik városközpontban.

Apartman 13929 Dubrovnik
Szállás apartmanokban családi házban 250 méterre a strandtól.
Dubrovnik apartmanok - Apartman 21649 Dubrovnik
Szállás családi házban községben, 800 méterre a strandtól.

Apartman 22745 Dubrovnik
Apartmanok apartmanházban községben, 300 méterre a tengertől.
Vélemények