Dubrovnik hotel, Dubrovnik hotelek és árak


Dubrovnik/Hotel

Hotel Ivka

Dubrovnik

Hotel IvkaA Hotel Ivka a buján zöldellő Lapad-félszigeten helyezkedik el, és a gyakran induló autóbuszjáratoknak (buszmegálló: 50 m) köszönhetően jól kapcsolódik Dubrovnik óvárosához.

Az egész szálloda légkondicionált, a legtöbb tágas szoba pedig egy nagy erkéllyel is felszerelt. A vezeték nélküli internet térítésmentesen használható. A strand egy 10 perces sétával könnyen megközelíthető.

Élvezze a dalmát és a nemzetközi konyha fogásait a 2 étteremben, és kezdje napját a kiadós és ingyenes büféreggeli elfogyasztásával. Az óváros busszal vagy autóval csak 15 percre fekszik, de akár egy kellemes, 40-perces sétával is megközelíthető. A Gruž kikötő mindössze 5 perces autóútra vagy 20 perces sétára van, a fő buszpályaudvar pedig mindössze 10 percnyi sétára esik.

Autóját a hotel saját garázsában ingyenesen leparkolhatja. Lapad negyed kerületét a vendégek leginkább ezekért értékelik nagyra: Séták a természetben, Séták a strandon, Napfürdőzés

A szálláshely szobáinak száma: 72


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Hotel Ivka, Dubrovnik képei

Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka Hotel Ivka

A hotel a térképen

Hotel Ivka hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!