Dubrovnik hotel, Dubrovnik hotelek és árak


Dubrovnik/Hotel

Hotel Vis

Dubrovnik

Hotel VisA hangulatos és kényelmes Hotel Vis in Dubrovnik ideális szállást nyújt azok számára, akik a tengerparti strandon szeretnének kikapcsolódni, hiszen a hotel közvetlenül az Adriai-tenger lenyűgöző kék vize mellett fogadja minden kedves vendégét.
A szálloda egy fenyves gyűrűjében fészkel, egy csodás kavicsos tengerparti strand és egy mesterséges napozó környékén. A kedves személyzet a tágas előtérben fogadja a vendégeket, és széles körű információkat és tanácsokat nyújtanak az érdeklődőknek a város és a környék látványosságairól.
Az Elafiti-szigetekre nyíló csodás kilátás a vakációja legdédelgetettebb emlékképévé fog válni.
A főétterem ízletes helyi és nemzetközi konyhafogások, valamint vegetáriánus étkek széles választékát kínálja - Dubrovnik egyik leggyönyörűbb teraszán, a lemenő nap csodás fényében szolgálva fel az ínycsiklandó étkeket.
Az aperitif bár ideális helyet nyújt egy kis kikapcsolódáshoz napja végeztével egy pohár ital mellett, illetve tökéletes helyszín egy kis délutáni pihenéshez is.
A vendégek a Lido Bar területén pompásan kiélvezhetik idejüket, mely a tengerparti strand mellett kényelmes elhelyezkedéssel áll rendelkezésre, így az úszásban elfáradt látogatókat jéghideg frissítő italok és könnyed mediterrán fogások várják helyben - anélkül, hogy mindezért el kéne hagyniuk a tengerpart területét.
Szobák: 152
Szállodalánc: Hoteli Maestral


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Hotel Vis, Dubrovnik képei

Hotel Vis Hotel Vis Hotel Vis Hotel Vis Hotel Vis Hotel Vis

A hotel a térképen

Hotel Vis hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!