Dubrovnik hotel, Dubrovnik hotelek és árak


Dubrovnik/Hotel

Hotel Adria

Dubrovnik

Hotel AdriaA Hotel Adria épülete Dubrovnik Gruz városrészében, az óvárostól 2,5 km-re található. A szobák többsége erkélyes, és kilátást nyújt az Elafiti-szigetekre és a Lapad-öbölre. A szálloda ingyenes Wi-Fi-t és ingyenes parkolási lehetőséget is biztosít.

A légkondicionálás és a síkképernyős műholdas TV a szálloda minden szobájában alapfelszereltség. A mokka színű falakat fehér függönyök egészítik ki, a tágas fürdőszobákban pedig fehér és kék csempe található.

A dalmát ételeket kínáló étterem nagy ablakai a Gruz városrész öblére néznek. A vendégek a hotel napfényes kávézójában lazíthatnak egy ital mellett. A reggeli svédasztalos.

A recepció a nap 24 órájában nyitva tart.

Gruz negyed kerületét a vendégek leginkább ezekért értékelik nagyra: Kikötő, Kastélyok, UNESCO világörökség

A szálláshely szobáinak száma: 116


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Hotel Adria, Dubrovnik képei

Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria Hotel Adria

A hotel a térképen

Hotel Adria hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!