Korcula apartman,Korcula apartmanok


Korcula/Apartman

Apartments Sunny Town

Korčula

Apartments Sunny TownA Korčula óvárosának közepén található Guest Accommodation Stari Grad vendégház mindössze 50 méterre fekszik az első strandtól. A szálláshely légkondicionált szállásokat kínál ingyenes Wi-Fi-vel.

Minden szállásról az óvárosra nyílik kilátás, és műholdas TV-vel, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával, valamint konyhával és étkezővel felszerelt. A vendégek igénybe vehetik a közös használatú mosógépet.

A Stari Grad vendégháztól mindössze néhány lépés távolságra több étterem, 120 méterre pedig pékségek és üzletek találhatók. Korčula-szigeten a nyári időszakban számos bortúra és kulturális esemény zajlik.

A 200 méterre fekvő strandon többféle vízisport űzhető. A vendégek kerékpárt, robogót és autót bérelhetnek, vagy szörfözhetnek. A városközpontban lehetőség van kirándulások szervezésére a közeli szigetekre.

A legközelebbi buszmegálló 150 méterre, a kompkikötő pedig 2 km-re található. A legközelebbi repülőtér a szárazföldön, Dubrovnikban van.

szoba: 4 db


Apartman árak, Szabad időpontok megtekintése


Apartments Sunny Town, Korčula képei

Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town Apartments Sunny Town


Az apartman a térképen

Apartments Sunny Town vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!