Korcula apartman,Korcula apartmanok


Korcula/Apartman

Apartments Panorama

Korčula

Apartments PanoramaA tengerre és az óvárosra panorámás kilátást nyújtó dombon, csendes környezetben épült Apartments Panorama önellátó szállást kínál légkondicionálóval és ingyenes Wi-Fi-vel. Korčula történelmi központja 300 méterre található.

Az óvárosra néző szobákhoz saját fürdőszoba tartozik. Néhány szoba bútorozott erkéllyel és tengerre néző kilátással rendelkezik. A szobákban hűtőszekrény, az apartmanokban és stúdiókban pedig konyha vagy konyhasarok és étkező vehető igénybe.

A bájos galériákkal és kis üzletekkel teli óváros mintegy 150 méterre, a domb alján található. Az ősi Revelin-torony, a román-gótikus Szent Márk-katedrális és a ferences kolostor is meglátogatható.

A helyi utazási irodák Dubrovnik UNESCO által védett óvárosába és a Mljet-sziget Nemzeti Parkba szerveznek hajókirándulásokat.

Buszpályaudvar 600 méterre található. A szálláshelytől 500 méterre található kompkikötőből Split városába, a Hvar-szigetre és a Pelješac-félszigetre indulnak járatok. Ingyenes transzferszolgáltatás a buszpályaudvarra és a kikötőbe előzetes egyeztetés alapján áll rendelkezésre.

szoba: 4 db


Apartman árak, Szabad időpontok megtekintése


Apartments Panorama, Korčula képei

Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama Apartments Panorama


Az apartman a térképen

Apartments Panorama vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!