Malinska hotel, Malinska hotelek és árak


Malinska/Hotel

Hotel Malin

Malinska

Hotel MalinA mélykék tenger és a sűrű növényzet által körülvett Hotel Malin újonnan berendezett, luxus színvonalú szállásegységeket kínál. A szálloda a Krk-szigeten helyezkedik el, mindössze 5 perces sétára Malinska városközpontjától.

Az elegáns, tágas szálloda egy gyermekbarát létesítményekkel felszerelt stranddal, egy csónakkikötővel, valamint nagyszerű szórakoztató programokkal várja vendégeit.

A Royal étterem a szálloda legfelső emeleten található. A tengerparti Draga éttermet olajfák és leanderek övezik. A halászestek keretében a capella zene kíséretében fogyaszthatnak friss tengeri halakat a vendégek.

A kényelmesen berendezett szobák többségéhez egy tengerpartra néző erkély is tartozik.

A Hotel Malin hangulatos gyógyfürdőjében különféle arc- és testkezelések, így például cellulitisz-diéták és nyirokmasszázs-terápiák is szolgálják a vendégek egészségét.

A nyári időszakban a vendégek szórakoztató programokon is részt vehetnek, továbbá különböző vízi sportokat is kipróbálhatnak.

Szobák száma: 155 db


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Hotel Malin, Malinska képei

Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin Hotel Malin

A hotel a térképen

Hotel Malin hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!