Porec apartman, Porec apartmanok és árak


Porec apartmanok

Házak, magánszállások, szobák, kempingek Porec városában és környékén.

Horvátországban a magánszállások nagyon népszerűek. Apartmanokat, akár csak szobákat, stúdió apartmanokat, nyaralókat is kiadnak horvát szomszédaink, mely egyre népszerűbb szálláslehetőségnek számít, pláne ha ár-érték arányban is megvizsgáljuk.

Porec apartman árak

Keressen és foglaljon Porec kiadó házai, apartmanjai közül. Melyik Porec apartman foglalt vagy szabad a leírás oldalon lévő linkre kattintva megtalálhatók.

Aki nem hotelbe vagy szállodába kívánkozik és a wellness részleget részesíti előnyben, hanem a tengerparton fogja tölteni nyaralása nagy részét esetleg megszakítva egy-egy városnézéssel, nekik bátran ajánlható apartman vagy magánszállás. A több fotót mutató szállásoknál a fotók alapján eldönthető, hogy a kívánt/elvárt szintnek megfelelő-e lesz-e a szállás. Amennyiben nem vagyunk biztosak válasszunk másikat vagy érdeklődjünk a szállásadónál!Apartmanok Porec. Különféle árfekvésű apartmanok, magánszállások, kiadó házak Porec központjában, tergerparton és a város szélén.
Az apartmanok adatlap oldalon a képek segítik a kiválasztást. Egy adott apartman esetén a több fotó jobban megmutatja az apartman valós részleteit, az apartman igényességét. A térképek is segítik a döntést. Látható a tenger melletti apartman esetén tengerparttól való távolság vagy éppen a városközpont közelsége/távolsága is döntő lehet. Porec apartman árak egy éjszakára vetítve tág skálán mozognak. Amennyiben megadja a kívánt érkezés és távozás időpontját egy adott apartman adatlapján, akkor pontos foglaltsági adatokat és apartman árakat kaphat a nyaralás időtartamára vonatkozólag.
Amennyiben egy apartman megfelelő szálláslehetőség az Önök horvátországi nyaralásához, az oldalon az online foglalást is egyszerűen lebonyolíthatja.

Tekintse meg Porec apartman kínálatot:

Apartment Adi Porec
Szállás apartmanházban 3 perces sétára van a vízparttól.
Apartman 7268 Porec
Szállás apartmanban a központon kívül.

Apartman 7251 Porec
Szállás apartmanban 700 méterre a strandtól.
Apartman 7246 Porec
Szállás apartmanban.

Vendégház 7259 Žbandaj
Villa a községben.
Porec apartmanok - Apartman 7269 Novigrad
Apartman családi házban saját bejárattal 100 méterre a strandtól.

Apartman 10432 Novigrad
Szállás családi házban 300 méterre a strandtól.
Apartman 11245 Novigrad
Szállás apartmanban 300 méterre a strandtól.

Vélemények