Porec hotel, Porec hotelek és árak


Porec/Hotel

Hotel Valamar Diamant

Porec

Hotel Valamar DiamantA Hotel Valamar Diamant épületét fenyőfák veszik körül. A modern, légkondicionált és világos szobákból gyönyörű kilátás nyílik az erdőre vagy a tengerre.
Fedezze fel Poreč történelmi központját alig 1 km-re a hoteltől, vagy sétáljon végig a gyönyörűen parkosított sétányon a tenger mellett.
A betonozott strand 200 méterre terül el a Valamar Diamant-tól. Napozóágyak bérelhetők. Öltözőkabinok és zuhanyzók is biztosítottak.
Töltse el szabadidejét aktívan a sport- és fitneszközpontban vagy kényeztesse magát a wellness- és szépségszalonban.
A Hotel Valamar szabadtéri és fedett teniszpályákkal, egy kaland- és élményparkkal, vízi sportközponttal, szaunával és masszázs-szolgáltatásokkal, továbbá fedett és szabadtéri medencékkel büszkélkedik.
A teraszos, medencére néző étteremben látványkonyha, valamint helyi és nemzetközi ételek sokasága várja az ínyenceket. A lobby bárhoz szintén tartozik egy terasz. A medence melletti falatozóban italok széles választéka kapható.
Szobák: 244
Szállodalánc: Valamar


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Hotel Valamar Diamant, Porec képei

Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant Hotel Valamar Diamant

A hotel a térképenHotel Valamar Diamant hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!