Rijeka apartman, Rijeka apartmanok és árak


Rijeka apartmanok

Házak, magánszállások, szobák, kempingek Rijeka városában és környékén.

Horvátországban a magánszállások nagyon népszerűek. Apartmanokat, akár csak szobákat, stúdió apartmanokat, nyaralókat is kiadnak horvát szomszédaink, mely egyre népszerűbb szálláslehetőségnek számít, pláne ha ár-érték arányban is megvizsgáljuk.

Rijeka apartman árak

Keressen és foglaljon Rijeka kiadó házai, apartmanjai közül. Melyik Rijeka apartman foglalt vagy szabad a leírás oldalon lévő linkre kattintva megtalálhatók.

Aki nem hotelbe vagy szállodába kívánkozik és a wellness részleget részesíti előnyben, hanem a tengerparton fogja tölteni nyaralása nagy részét esetleg megszakítva egy-egy városnézéssel, nekik bátran ajánlható apartman vagy magánszállás. A több fotót mutató szállásoknál a fotók alapján eldönthető, hogy a kívánt/elvárt szintnek megfelelő-e lesz-e a szállás. Amennyiben nem vagyunk biztosak válasszunk másikat vagy érdeklődjünk a szállásadónál!Apartmanok Rijeka (Fiume). Különféle árfekvésű apartmanok, magánszállások, kiadó házak Rijeka központjában, tergerparton és a város szélén.
Az apartmanok adatlap oldalán a képek segítik a kiválasztást. Egy adott apartman esetén a több fotó jobban megmutatja az apartman részleteit, az apartman igényességét, felszereltségét. A térképek is segítik a döntést. Látható a tengerparttól való távolság vagy éppen a városközpont közelsége/távolsága is döntő lehet. Rijeka apartman árak egy éjszakára vetítve tág skálán mozognak. Amennyiben megadja a kívánt érkezés és távozás időpontját egy adott apartman adatlapján, akkor pontos foglaltsági adatokat és apartman árakat kaphat a nyaralás időtartamára vonatkozólag.
Amennyiben egy apartman megfelelő szálláslehetőség az Önök horvátországi nyaralásához, az oldalon az online apartman foglalást is egyszerűen lebonyolíthatja.

Tekintse meg Rijeka apartman kínálatot:

Apartman Flumen Rijeka
Foglaljon apartmant Fiume szívében!
Apartman Anastasia Rijeka
A Rijeka (Fiume) központjában épült Apartment Anastasia mindössze 300 méterre található a kávézókkal teli Korzó sétánytól.

Apartman Veronika Rijeka
Az Apartman Veronika önellátó szállást kínál Rijeka városban.
Family pension 6952 Rijeka
Szállás családi házban 300m strandtól.

Apartman 7148 Opatija
Szállás családi házban saját bejárattal 500m strandtól.
Rijeka apartmanok -  Fizetővendéglátó-hely  15745 Opatija
Szállás apartmanházban az üdülőterületen, 100m a tengertől (sziklás tengerpart).

Fizetővendéglátó-hely 19732 Ičići
Szállás apartmanházban 150m strandtól (beton tengerpart, kavicsos strand).
Apartman 11978 Kastav
Szállás családi házban, 3km-re kavicsos tengerparttól.

Vélemények