Rijeka hotel, Rijeka hotelek és árak


Rijeka/Hotel

Grand Hotel Adriatic

Opatija

Grand Hotel AdriaticA Grand Hotel Adriatic mindössze 10 percnyi sétára áll Opatija központjától, a tenger mellett, gyönyörű kilátással a Kvarner-öbölre. Az elegáns szobák ingyenes vezetékes internet-hozzáféréssel rendelkeznek.
A felújított a la carte Nimfa étterem a nemzetközi konyha különlegességeivel szolgál. A menü horvát ételeket is tartalmaz az ország összes régiójából, továbbá vegetáriánus ételeket és diétás fogásokat is felvonultat.
Koktél partik, esküvők és egyéb rendezvények megszervezése is lehetséges itt.
Egyedülálló kilátással a Kvarner-öbölre, az Adriatic wellness központja a legfelső (8.) emeleten található, és egy terasszal is rendelkezik.
A Casino Opatija a Grand Hotel Adriaticban az egyetlen kaszinó az Opatija riviérán, és csodálatos kilátást nyújt az öbölre.
Mozduljon ki és fedezze fel az Učka-hegységet, Isztriát, a számtalan szigeteket és a hegyvidéki Gorski Kotar régiót.
Szobák: 171
Szállodalánc: Lifeclass Hotels & Resorts


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Grand Hotel Adriatic, Opatija képei

Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic Grand Hotel Adriatic
Grand Hotel Adriatic hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!