Rijeka strandok: kavicsos, sziklás és homokos strandok Rijeka-ban


Rijeka strandok: kavicsos, sziklás és homokos strandok Rijeka-ban

Ploce strand

Ez egy kiemelkedő strand a Rijeka riviérán, és az egyik legszebb strand az Adrián! A strand zónán belül amely 14000 négyzetméteres az úszni vágyók kavicsos és betonos strandterületet is találnak. Napközben ez a leglátogatottabb strand Rijekában és az esti órákban is kedvelt sétálóhely.

Strand típusa: kavicsos/betonos

A strand a térképenSkalete strand

Ez a strand tökéletes azoknak akik napozni is és fürdeni is szeretnének, szeretik az aktív sportolást a tengerben vagy a tengeren. Egyébiránt ajánlott fiataloknak és vizipóló kedvelőknek, egy vizipoló pályával is rendelkezik.

Strand típusa: köves

A strand a térképenIgraliste strand

A strand ajánlott mindenkinek, különösen családoknak gyerekekkel akik szeretni fogják ezt a kavicsos strandot. Napnyugta után ez a békés strand partyzonává alakul a kikapcsolódni vágyók számára. Minden éjszakai fürdőző is nagyon kedveli ezt a strandot. A tengerparti sétányon található a Kantrida, a kis kikötői hullámtörő.

Strand típusa: kavicsos

A strand a térképenSablicevo strand

Ez a legszebb strand a Rijeka Riviérán. Az egyik legrégebbi Rijeka strand, mindössze néhány percre található a városközponttól, kelet felé. Felnőttek és fiatalok számára is tökéletes.

Strand típusa: kavicsos

A strand a térképenGlavanovo strand

Ez a kavicsos strand ideális gyermekes családok számára, mert sekély víze, van zöld zóna a strandon, ahol lehet árnyékos helyet találni a napsütés elől. Nyugalmas strand, időseknek is előnyös.

Strand típusa: kavicsos

A strand a térképenVélemények