Rovinj hotel, Rovinj hotelek és árak


Rovinj/Hotel

Villa Tuttorotto

Rovinj

Villa TuttorottoA butik stílusú Villa Tuttorotto egyedileg berendezett szobái Rovinj kikötőjére és fenyvesekre kínálnak kilátást. A Villa Tuttorotto épületében márvány lépcső, valamint hiteles művészeti tárgyak és régiségek találhatóak.

A központilag légkondicionált szobákban ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférés, minibár és síkképernyős műholdas TV van. A szobákban fapadló és luxus, nagyon tágas fürdőszoba található.

A vendégek a napot egy ínyenc reggelivel kezdhetik, az ebédlőben vagy a napsütötte erkélyen. Szobaszerviz is rendelkezésre áll azok számára, akik az ágyban reggelit részesítik előnyben, miközben figyelik a kikötőt és a halászokat.

A Villa Tuttorotto társalgója kényelmes kanapékkal felszerelt. Esténként helyi- és nemzetközi aperitifek széles választékát szolgálják fel.

Esténként vacsorázzon a Tuttorotto erkélyén, vagy próbáljon ki egyet a közeli vendéglők és éttermek közül.

Szobák száma: 7 db


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Villa Tuttorotto, Rovinj képei

Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto Villa Tuttorotto

A hotel a térképenVilla Tuttorotto hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!