Rovinj hotel, Rovinj hotelek és árak


Rovinj/Hotel

Villa Segalla

Rovinj

Villa SegallaA Villa Segalla épülete Rovinj történelmi részén terül el, alig egy percre a főtértől és néhány lépésre a sétánytól. A szálloda egyedileg díszített szobái modern és romantikus bútorok keverékével csábítanak.

Minden légkondicionált szoba kőfalakkal, márványpadlóval és kis szőnyegekkel szolgálja a kényelmet. A lakrészekben műholdas LCD TV és teljesen felszerelt konyhasarok (kávéfőzővel) is rendelkezésre áll. A szobákban ingyenes a Wi-Fi.

Az impozáns Szent Eufémia-templom mindössze 2 perc sétára terül el, a város tornyából pedig gyönyörű a kilátás. A fő mólótól - mely a szállástól 3 perc sétára található - minden nap hajókirándulások indulnak az Sv. Katarina és a Crveni Otok szigetekre.

Rovinj buszpályaudvara 800 méterre fekszik. Pula repülőtere pedig 32 km-re helyezkedik el a Villa Segalla épületétől és igény esetén transzfer is rendelkezésre áll.

Szobák száma: 3 db


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Villa Segalla, Rovinj képei

Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla Villa Segalla

A hotel a térképenVilla Segalla hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!