Savudrija apartman, Savudrija apartmanok és árak


Savudrija/Apartman

Maurel Apartman

Zambratija

Maurel ApartmanA Zambratija településén, a tengerparttól mindössze 500 méterre fekvő Maurel Apartman egy önellátó szállásegységet kínál, amelyben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. A kert által körülvett szálláshelyen ingyenes grillezési lehetőség is kínálkozik. Umag kisvárosa 5 km-re terül el.

Az apartman egy bútorozott terasszal, egy teljesen felszerelt konyhával, valamint kábel-TV-vel is várja vendégeit. A privát, zuhanyzós fürdőszobában ingyenes pipereszett is rendelkezésre áll.

A legközelebbi étterem és egy bár mindössze 50 méterre található. Egy élelmiszerboltig 200 métert kell sétálniuk a vendégeknek.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Zambratija egyik legkedveltebb része.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Zambratijában! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Apartman: 4 fő részére


Apartman árak, Szabad időpontok megtekintése


Maurel Apartman, Zambratija képei

Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman Maurel Apartman


Az apartman a térképen

Maurel Apartman vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!