Savudrija hotel, Savudrija hotelek és árak


Savudrija/Hotel

Apartments & Rooms Mani a Casa

Savudrija

Apartments & Rooms Mani a CasaAz Apartments & Rooms Mani a Casa szálláshely szabadtéri medencével és egy a'la carte étteremmel rendelkezik, melyhez 2 terasz tartozik. Vendégeinek légkondicionált szállást kínál ingyenes Wi-Fi-vel és síkképernyős, műholdas TV-vel.

Az étteremben helyi ételkülönlegességeket és helyi alapanyagokból készült termékeket fogyaszthatnak a vendégek. Kínálatukban így megtalálható a sajt, a füstölt sonka, a gomba és a szarvasgomba is. A szálláshely ingyenes, saját parkolót biztosít.

A Mani a Casa épülete csendes helyen, mindössze 200 méterre a kerékpárút mellett áll, és kerékpárkölcsönzőt működtet. A legközelebbi strand 2,5 km-re található a szállástól, ahol egy tengerparti bár is várja a vendégeket.

Számos borospince és olívaolaj-termelő gazdaság látogatható meg a környéken. A sportok kedvelőinek golfpálya, wellness létesítmények és teniszpályák állnak rendelkezésre 2,5 km-re a szállástól. Savudrija város 4 km-re található, míg Umag város és a szlovén határ 8 km-es körzetben érhető el.

Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Savudrijában! A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.

Vendégházak: 8 szoba


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Apartments & Rooms Mani a Casa, Savudrija képei

Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa Apartments & Rooms Mani a Casa

A hotel a térképenApartments & Rooms Mani a Casa hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!