Sibenik hotel, Sibenik hotelek és árak


Sibenik/Hotel

Jimy Apartments

Sibenik

Jimy ApartmentsEz a Sibenikben lévő apartmanhotel 100 méterre található a buszmegállótól és 300 méterre a strandtól. A Jimy Apartments dús növényzetű kertjében egy terasz és pavilon várja a vendégek.

A légkondicionált szobák fapadlóval és műholdas TV-vel rendelkeznek. A szálloda teljesen felszerelt konyhával, tágas étkezővel és tengerre néző, saját erkéllyel rendelkező apartmanokat is kínál.

Az asztalokkal és székekkel ellátott, tágas teraszon lehetőség nyílik egy ital elfogyasztására. A vendégek a grillen maguk is elkészíthetik ételeiket. Az ingyenes Wi-Fi a szálloda egész területén igénybe vehető.

A Jimy Apartments épülete 4 km-re található Sibenik városközpontjától. A hotelban ingyenes, helyszíni parkolás biztosított.

Szobák száma: 4 db


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Jimy Apartments, Sibenik képei

Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments Jimy Apartments

A hotel a térképen

Jimy Apartments hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!