Sibenik strandok: kavicsos, sziklás és homokos strandok Sibenik-ben


Sibenik strandok: kavicsos, sziklás és homokos strandok Sibenik-ban

Bank városi strand

Banj strand egy kis kavicsos strand nem messze Sibenik központjától, tengerparti rálátással a régi Sibenik városra.
Banj strand Sibenikben számtalan vízi szórakozást biztosít a vendégek számára. Banj strand lejtős, kis kavicsos, megfelelő pihenés a gyerekekkel érkezők számára. Banj strand elnyerte a nemzetközi Kék zászló díjat, a tenger tisztaságáért. Banj strand az egyik legszebb strand az Adrián, egy kultusz strand a Sibenik riviéraán.

Strand típusa: kavicsos

A strand a térképenJadrija városi strand

A Jadrija városi strand Sibenik központjához közelebb eső külvárosi strand, 1921 óta ez volt az egyik legnépszerűbb hely az úszáshoz. Jól megközelíthető strand Sibenikben.

Strand típusa: kavicsos

A strand a térképenSolaris strand - homokos tengerpart

A Solaris homokos strandja 6 km-re található Sibenik-től. A híres homokos strand a Solaris Beach Resort Sibenik joggal tekinthető az egyik legjobb homokos strandok Horvátországban.
A Solaris strand vendégei napozóágyakat és napernyőket brelhetnek, kávézók és bárok várják a tengerparton, valamint éttermek és gyorséttermek a közelben. Este a Solaris homokos strandja átváltozik egy party területté, diszkók és más jellegű szórakozási lehetőséget biztosítva a vendégeknek.
Az öböl a Solaris stranddal 4 km hosszú, itt mindenki megtalálja a helyét a parton - egy hangos szórakoztató résznél vagy távolabb egy csendesebb területen.

Strand típusa: homokos

A strand a térképenVélemények