Umag hotel, Umag hotelek és árak


Umag/Hotel

Juricsics Apartmanok

Umag

Juricsics ApartmanokA Juricsics Apartmanok Zambratija találhatók, félúton Umag és Savudrija között. Az összes apartman a tengerre és a természetre néző erkéllyel rendelkezik, az apartmanokban ingyenes Wi-Fi hozzáférés található.

Zambratija városközpontjától 1km-re fekszik. Ott a vendégek számos éttermet, bevásárlóközpontot, bárt és kávézót találhatnak. 300 méterre disco, 3 km-en belül több casinót is találhatunk.

Homokos, kavicsos és sziklás tengerpartot is találhatunk, 400 méter távolságban. A közelben kerékpárút és gyalogút is található. A Degrassi borospince 1 km-re, a Kempinski Golf Centrum pedig 3 km-re található. A Stela Maris tennis centrum 3 km-re van az apoartmantól.

Groznjan település ahol a hegyről csodálatos a kilátás mindössze 20 perces autózással elérhető. Umag 3 km, Savudrija pedig 1 km. A Pulai repülőtér 90 km.

Szobák száma: 4 db


Hotel árak, Szabad időpontok megtekintése


Juricsics Apartmanok, Umag képei

Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok Juricsics Apartmanok

A hotel a térképenJuricsics Apartmanok hotel vélemények - Tetszik Önnek? Mikor volt ott? Mondja el véleményét!